Potisk papíru

Všiml jsem si, že tu nemám nikde pořádně zmíněný potisk papíru, tak to pojďme dnes napravit. 

 

SÍTOTISK NA PAPÍR

Sítotisk je spolehlivá metoda na potisk různých materiálů. Bavlna, dřevo, různé typy plastů, sklo, kovy, v podstatě cokoliv, když máte vhodný typ barvy. Tisknu výhradně vodou ředitelnými barvami s GOTS certifikací, a ty jsou vhodné zejména na textil z bavlny a její směsi, případně papír či dřevo. V tomto článku bude hrát prim papír.

 

PRO KOHO TO JE?

Pokud prodáváte produkty v obalech, které zákazník má nějakou dobu doma, je fajn, aby byly hezké. Jde-li o obrovské množství stovek tisíc kusů (například krabice na pizzu, kde bude lepší to řešit přímo s výrobcem obalu) nebo naopak jednotky kusů (tady si vystačíte třeba se samolepkou), pak to nebude to pravé ořechové.

Bavíme-li se však o vyšších desítkách až jednotkách tisíc ks krabiček, sáčků, obálek, zkrátka o množství, které je pro velké obalové firmy malé, ale na popisování fixou moc velké... je sítotisk zřejmě ta správná cesta, jak váš design na obal dostat. 

Výhodou je určitě individuální přístup a komunikace přímo s tiskařem. Tisky mohou mít velikost až do A3.

 

JAK TO BUDE VYPADAT?

Hezkou ukázkou takového potisku jsou kompostovatelné sáčky se zipem, tak zvané doypack, na Chaie (nikoli čaje) Tomáše Stankovského, který je pod svou značkou TOM CHAi prodává na svém eshopu, v partnerských podnicích a na různých akcích.

 

potisk-papiru-sitotisk

 

Napadá vás k tomu dotaz? Chcete také podobné potisky? Napište mi na email info@matesart.cz