Značky, které stojí za to znát #2

Druhá čast představení značek - referencí, které spojuje ekologický sítotisk od MatesArt a láska k tomu, co dělají. 

 

 

Izanagi wear

je významný hráč na poli českého anime oblečení. Stojí za ním Liberecký tatér @Tomáš Kei, s kterým jsem začal spolupracovat na výrobě triček a mikin s potiskem ještě v době, kdy jsem měl dílnu v Dolním Bousově (tuším, že rok 2020). Naši spolupráci jsme doladili ke spokojenosti nejen náš obou, ale rozhodně i zákazníků Izanagi. Na jeho eshopu najdete mikiny a trika z mé dílny, nebo dočasné tetování, zároveň taky specialitku v podobě kolekce oblečení se suchým zipem, které má tu výhodu, že na něm lze motiv jednoduše změnit, výměnou "nášivky" za jinou. Pokud vás toto téma zajímá, určitě doporučuji sledovat jeho instagram @keiji_ink. Dozvíte se tam o nových kolekcích, předobjednávkách a soutěžích a slevách. 

 

 

 

Škola skejtu

Spolupráce, která má za sebou pěknou řádku let. Jak z názvu vyplývá, zabývají se hlavně výukou jízdy na skateboardu, i tak má u nich ekologický sítotisk své místo. Ať už v podobě potisku triček pro lektory, nebo pro děti na Letní kurzy Školy skejtu. Důležitost této spolupráce je pro mne spíš ve vzájemné podpoře v podnikání. Při našich setkání vznikají super nápady a posouváme naše projekty vpřed. @skolaskejtu.cz

 

 

 

Little Hustler

V Česku ušité oblečení pro kojicí ženy, které je speciální tím, že má po stranách všité zipy. Kojení se tak stává snadné, diskrétní a pohodlné, kdekoliv se zrovna nacházíte. Textilu jsem za ty roky, co tisknu, viděl už opravdu hodně, a tak můžu s klidem říct, že Little Hustler je opravdu poctivá kvalita. A navíc z organické bavlny. Na insta jako @littlehustler.cz

 

Kojící šaty Little Hustler

 

 

Shengmu

nejnovější spolupráce ze zde zmíněných, která i přes to zvládla slušnou řadu motivů a barevných kombinací. Shengmu se primárně zaměřuje na prodej čínských, japonských a tchajwanských čajů a příslušenství k nim. Novinkou jsou právě trička s čajovou tématikou, která naleznete hlavně na webu a čajových akcích.

 

 

 

TomChai

U čaje zůstaneme i tentokrát, i když ne tak docela. TomChai není obyčejný čaj, nýbrž chai. To je kombinace jemného černého indického čaje a kvalitního koření a bylinek. Chutě mají vážně vyladěné (osobně testováno), tak doporučuji ochutnat jejich masala chai. Mrkněte na eshop nebo do prodejny. Naše spolupráce se netýká textilu, ale potisku papírových pytlíků - doypacků. Do budoucna, kdo ví, třeba vznikne i chaiové tričko :)
A určitě sleduj @tomchai.cz na instagramu pro přehled o čajových akcích, festivalech a novinkách. 

 

 

Inspirovalo vás to k vlastní tvorbě? Chcete se na něco zeptat? Napište mi.