Jak probíhá spolupráce?

Zde si nastíníme, jak bude probíhat naše spolupráce, když si necháte vyrobit vlastní merch. Zpravidla je nejrychlejší, když si zavoláme + detaily a náhledy vyřídíme po emailu. Zprávy z FB a IG čtu méně často, navíc facebook snižuje kvalitu obrázků, což by mohlo mít negativní vliv na vaše data.

 

 

1. Kontaktování

Můžete mi zavolat a jednoduše vše probereme či napsat email, nebo využít zprávu na facebooku či instagramu. Ze zpráv se dozvím první informace o Vaší představě a od toho se bude odvíjet další domluva. Zprávy a maily vyřizuji do 24 hodin, takže pokud termín hoří, určitě zavolejte a podíváme se, zda ho stihneme uhasit. 

potisk-na-zakazku

 

 

2. Upřesnění informací

Stane se, že v prvním mailu nejsou všechny potřebné informace pro kalkulaci. Občas chybí (alespoň přibližný) počet kusů, které chcete vyrobit, jindy není jasný počet barev v tisku. Na potřebné parametry se vás doptám a obratem zasílám kalkulaci. 

 

 

Jak připravit tisková data? 

 

 

3. Cenová nabídka

Do mailu s kalkulací Vám dám dvě varianty vámi žádaného produktu s různými vlastnostmi (gramáž, ekologická certifikace, cena...) a zvlášť cenu potisku. Pokud spolu realizujeme zakázku poprvé, zašlu vám po odsouhlasení kalkulace zálohovou fakturu pro platbu předem.

cena-potisku-tricek

 

 

4. Náhled

Nedílnou součástí je i náhled, abychom Vy i já měli stejnou představu o finálním produktu, pošlu vám obrázek toho, jak budou například vaše nové tašky s potiskem vypadat. Náhled zasílám spolu s kalkulací, tedy pokud ho nezašlete Vy mě dávno předtím. 

Náhledu předchází zpracování návrhu - kresba grafiky, tvorba loga, pokud mě neoslovíte už s hotovým motivem. O tom bude samostatný článek zde na webu.

 

 

5. Tisk - realizace

Zakázky běžně realizuji do 14 dní od naskladnění textilu (textil mám skladem obvykle do dvou až tří dnů). záleží zejména na objemu, a také na vašem termínu. Občas se dají dělat "zázraky" a mikiny s potiskem máte doma do pár dní. 

potisk-sitotisk-mlada-boleslav

6. Doručení objednávky

Balíky odesílám výhradně PPL. Z vlastní zkušenosti mohu říct, že doručí 95 % zásilek druhý den. Napíšou, zavolají. 

doruceni-zakazky